Sve je počelo pre oko pola veka. Priznajem da je ta 1970. godina mojoj porodici veoma bliska i emotivno i vremenski govoreći. Naša banja je i tada bila slabo poznata, s toga je izgradnja kuće u tom predivnom mestu bilo pravo otkriće Ljije i Bore, mojih bake i deke. Tradiciju letnjeg familijarnog okupljanja dugo su oni održavali, ali došla su druga vremena i neki novi klinci. Naime, baka Ljilja i deda Bora su se brzo uverili u blagodeti banje Trepče i nikako je nisu želeli napustiti, provodeći po nekoliko meseci godišnje u tom svom malom raju. Kako to obično biva, njih dvoje su preneli tu ljubav i entuzijazam na najmlađe koji su često letnji raspust provodili baš tamo. Danas su ti isti klinci stasali da imaju svoje klince i rešili da nastave tradicju kako bi svojoj deci pružili taj isti užitak, toplinu i udobnost. Kao najmlađi član familije Milenović, moja misija je da završim Fakultet za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji, i svoje teorijsko i praktično znanje primenim za početak razvoja svog privatnog biznisa.

image-0-02-04-7ec83740bf97966a451210c3f22920b8bdc21d9c143cb77bb5f872bd73139bf5-V
32740257_1238743376259834_6165377428299448320_n

Guesthouse EDELNICE u ponudi ima tri dvokrevetne sobe koje će Vam pružiti mir i jednostavnu udobnost. Sobe se nalaze na prvom spratu kuće i pogodne su za parove na odmoru ili rehabilitaciji, starija lica u pratnji ili nerazdvojna društva.
U svakoj sobi Vas čekaju mirišljavi peškiri „a la baka“, anatomski jastuci i orman sa lavandom za bezbedno odlaganje Vaših stvari.  U trenucima odmora i dokolice, u svim sobama se nalazi televizor sa kablovskim kanalima ali za ljubitelje „friških pisanih vesti“, dobra stara „Politika“ upotpuniće kaficu, rakijicu pa čak i doručak koji je uvek u ponudi. Bežični internet Vam je nadohvat ruke gde god se nalazili u kući. Svako kupatilo je prostrano i poseduje fen, dakle, zaboravite na sve detalje jer oni su već kod nas. Za one koji žele potpunu izolaciju, preporučujemo sobu Ljubav u čijem sklopu je terasa koja pruža panoramu na dlanu i kaficu „na miru“.
U zajedničkoj kuhinji sa trpezarijom možete pripremiti omiljeni topli napitak ili poneki lagani obrok, a u gurmanske svrhe tu je i roštilj na zajedničkoj terasi. Takođe, u sklopu objekta se nalazi lepo uređeno dvorište i trem u dubokoj hladovini vinove loze sa baštenkom garniturom, ljuljaškom i kućicom za najmlađe.
Edelnice se nalazi na samo 250 metara od banjskog centra a prve prodavnice, kafiće i restorane naći ćete već u krugu od 100 metara.